Főoldal Aloldal Keresési útmutató Blog Facebook
Fogyókúrás módszerek A szakemberek ajánlásának sorrendjében
DASH diétaA világon a legjobb diéták között a DASH már évek óta az elsők között szerepel. Az orvosok szerint ez a leghatékonyabb diéta, ha valaki egészséges szeretne lenni.
MIND diétaA mind-program a mediterrán étrend és a DASH-diéta kombinációjából jött létre.
Weight Watchers diétaIdehaza népszerű számolgatós módszer. Az Update módszer egyik ihletője is
Mayo diétaA Mayo Klinika diétája során a klinika élelmiszer-piramisát használd útmutatóként a megfelelő ételek kiválasztásához.
Mediterrán diétaRégóta köztudott, hogy a Földközi-tenger vidékén élő népek körében kisebb bizonyos egészségügyi problémák aránya...
TLC diétaAz elmúlt évek egyik legsikeresebb és legkevesebb vitára okot adó diétájának alapvető célja a rossz koleszterin szintjének csökkentése.
Flexitarian diétaCélja nem csupán a karcsú alak elérése, hanem az egészség megőrzése is.
Volumetrics diétaA Volumetrics módszere azon az elméleten alapul, hogy azonos térfogat mellett a különböző ételek kalóriaértéke nagy eltéréseket mutathat.
Vegán étrendSzámos fajta vegetáriánus étrend létezik, sokan szemi-vegetáriánusként csak a vörös húst kerülik, míg mások tiszta vegán életmódot folytatnak.
Déli part diétaA Déli part diéta kiegyensúlyozott étrendet biztosít: sok-sok gyümölcsöt, zöldséget és teljes kiőrlésű pékárut tartalmaz, valamint olajos magvakat és egészséges olajokat, zsírokat.
Makrobiotikus diétaEz egy olyan átfogó rendszer, amely nemcsak azt foglalja magában, hogy miket ehetsz és miket nem, hanem azt is, hogy azt milyen módszerrel és milyen alapanyagokból készítheted el.
Keto diétaSzakemberek által kevésbé ajánlott
Paleo diétaSzakemberek által kevésbé ajánlott
Atkins diétaSzakemberek által kevésbé ajánlott
Dukan diétaSzakemberek által kevésbé ajánlott